Ethical Hacking

De puurste vorm van security dienstverlening

Ethical hacking is een erg pure vorm van dienstverlening. In opdracht van jouw organisatie proberen onze ervaren Ethical Hackers jouw bedrijf digitaal binnen te dringen. Dit lijkt misschien eng, maar het is de ultieme cybersecurity test. Glasswall staat voor transparantie en betrouwbaarheid. Wij bieden je een kijkje in de keuken, en je kunt live meekijken met onze Ethical Hackers. Uiteraard blijf je in control. 

 


Meer weten?

Ik kan je alles over deze diensten vertellen.


    Querida Essed

    Functie: Account Manager
    Tel: +31 88 6270 100 
    E-mail: info@glasswall.nl

 

Je hebt diverse mogelijkheden

 
  Pentest

Lees meer 

Social 
Engineering 

Lees meer 

Odoo afbeelding en tekstblok

Pentest (hack simulatie)

Bij pentesting gaan we een paar stappen verder dan bij alleen een scan om mogelijke kwetsbaarheden te vinden. Tijdens een pentest gaan we actief proberen om de door ons gevonden kwetsbaarheden te exploiteren. Door middel van zo’n hack simulatie doen onze specialisten een penetratiecontrole op jullie bestaande technische afweersystemen zoals firewalls en IDPS’en. Deze controles kunnen ook worden uitgevoerd op websites, servers, wifi-netwerken en andere onderdelen van uw digitale infrastructuur.

Eigenlijk grijpen we elke route aan, om ‘binnen’ te komen, net als black hat hackers dat doen. Regelmatig pentesten is een ‘common security practice’, en in veel gevallen een vereiste voor security certificeringen en meer algemene compliancy eisen (ISO27001, AVG)

Odoo afbeelding en tekstblok

Social Engineering

Bij Social Engineering proberen we om via jouw medewerkers achter vertrouwelijke informatie te komen. Daarbij maken we gebruik van normale menselijke eigenschappen, zoals nieuwsgierigheid en hulpvaardigheid. We planten bijvoorbeeld USB-sticks in jouw bedrijfspand, in de hoop dat deze worden ingeprikt in het bedrijfsnetwerk. Of we benaderen jouw medewerkers per e-mail en telefonisch met een verzoek om een wachtwoord te wijzigen.

De op dit moment meest populaire methode om de digitale omgeving van organisaties binnen te dringen is Phishing. Is jouw personeel al getoetst op hun kwetsbaarheden?

Glasswall ontwikkelt persoonlijke en geloofwaardige phishing simulaties. Een ultieme kans om kwetsbaarheden bloot te leggen en  de alertheid van het personeel te vergroten.

Lees meer


Wij houden jouw organisatie graag de spiegel voor op het gebied van cybersecurity. Wil jij meer grip op de zwakste schakel in het cybersecurity beleid? 

contact