Security Consultancy

Concreet en onafhankelijk advies voor passende maatregelen

Een succesvol algemeen cybersecurity advies voor bedrijven bestaat niet. Ieder bedrijf is anders. Jouw beveiliging bestaat uit meerdere aspecten. Onze security consultant komt vrijblijvend bij je langs om jouw beveiligingssituatie te bespreken en ons dienstenpakket op jouw behoeften af te stemmen.

 


Meer weten?

Ik kan je alles over deze diensten vertellen.


    Querida Essed

    Functie: Account Manager
    Tel: +31 88 6270 100 
    E-mail: info@glasswall.nl

 

Onze consultants ondersteunen je met:

Bestaand
cybersecurity beleid 

Lees meer 

Nieuw  
cybersecurity beleid

Lees meer 

Wet- en
regelgeving 

Lees meer 

Cybersecurity 
sparringpartner 

Lees meer 

Odoo afbeelding en tekstblok

Bestaand cybersecurity beleid

We toetsen jouw huidige cybersecurity beleid aan de meest recente ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Dat wil zeggen: aan de huidige wetgeving en de nieuwste trends op het gebied van cybercrime.

Dit resulteert in concrete aanbevelingen voor de verbetering van jouw cybersecurity beleid. Indien gewenst begeleiden wij je in de implementatie van de afgegeven adviezen. 


Odoo afbeelding en tekstblok

Nieuw cybersecurity beleid

Glasswall kan je helpen bij het opstellen van een nieuw cybersecurity beleid. Deze dienstverlening is interessant voor bedrijven die dit in het verleden nog niet hebben opgesteld, maar ook voor bedrijven die toe zijn aan verandering.

Odoo afbeelding en tekstblok

Wet- en regelgeving

Blijvend voldoen aan de wetgeving is een van de uitdagingen waar alle bedrijven en organisaties mee te maken hebben. Ondernemers moeten daar actief mee aan de slag. Ook op het gebied van cybersecurity is de wetgeving zeer veranderlijk. De alom bekende AVG heeft veel ondernemers wakker geschud, maar na de AVG komt er alweer nieuwe wetgeving (de ePV) aan. Glasswall consultants helpen je de juiste maatregelen te treffen.

Odoo afbeelding en tekstblok

Security sparringpartner

Als sparringpartner kun je bij ons terecht met alle vragen op het gebied van cybersecurity. Je kunt te allen tijde een beroep op ons doen. Of het nu gaat om het inrichten van jouw systemen, problemen met jouw ICT-provider, of hulp op het moment dat je bent getroffen door een cyberaanval. Samen komen we tot passende vervolgstappen.

Wij bieden je glasheldere advies de voor jouw organisatie noodzakelijke ontwikkelingen en mogelijkheden. 

contact