Threat Analysis

Wekelijks komen er nieuwe cybersecurity bedreigingen bij. Hackers en criminelen schakelen snel en doen er alles aan om ICT-systemen binnen te dringen. Als een strategie niet werkt, dan schakelen zij direct over op andere methodes. Glasswall doet continu onderzoek om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. Wij kunnen de specifieke bedreigingen voor uw organisatie monitoren. 


Meer weten?

Ik kan je alles over deze diensten vertellen.


    Querida Essed

    Functie: Account Manager
    Tel: +31 88 6270 100 
    E-mail: info@glasswall.nl

 

De mogelijke risico analyses

HoneyPotting

Lees meer 

Dark web monitoring  

Lees meer 

Odoo afbeelding en tekstblok

HoneyPotting: Track de hacker

Wij bieden je de mogelijkheid om hackers te slim af te zijn. Glasswall is in staat om de activiteiten van hackers te volgen. Dit doen we door hen via een fake omgeving (HoneyPot) in de val te lokken. Vervolgens volgen we hen intensief, zodat we de door hackers gehanteerde methodes duidelijk in beeld kunnen brengen. Toekomstige aanvallen op jouw organisatie kunnen daardoor al vooraf worden afgevangen.

Een HoneyPot is een computersysteem dat is geactiveerd als lokmiddel voor cyberaanvallen, zoals een poging om zonder toestemming toegang tot de website en het CRM te krijgen. Dit helpt bedrijven om aanvallen te detecteren, af te slaan en bestuderen. HoneyPots helpen ons om de bedreigingen te begrijpen. Onze experts kunnen de HoneyPots zeer secuur instellen en configureren. Een essentiële stap om te voorkomen dat hackers via de fake omgeving alsnog jouw echte omgeving binnen weten te dringen.


Meer informatie

Odoo afbeelding en tekstblok

Dark Web monitoring

Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van criminele activiteiten die zijn verborgen in het dark web. Hackers zijn hier ook actief. Glasswall cybersecurity experts hebben inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het Dark Web. Wij geven graag inzicht in de ontwikkelingen die concreet voor jouw organisatie en/of branche van toepassing zijn. 

Het "Dark Web" is een afgeschermd gedeelte van het Internet. Je komt hier niet zomaar binnen. Speciale software is namelijk vereist, maar als je eenmaal binnen bent kun je de ondergrondse websites en diensten op de gebruikelijke manier via een browser benaderen.  


Lees meer

Wij bieden je glasheldere rapportages over jouw ICT omgeving met daarin een duidelijke toelichting van onze bevindingen 

contact